szombat, október 26, 2013

Valami új



Megint megjelent

egy új könyvem. Versek vannak benne, lábadozó versek.
Fiatalabb koromban egyfolytában lázadoztam valamiért, vagy valami ellen. Most már csak lábadozom. Persze, ugyancsak egyfolytában, mert egyik betegségből esem a másik betegségbe.
Lázadozni jó volt, mert helyemet kerestem, fészkelődtem a világban, minden napom hozott valami újat, életem megtelt mindenféle izgalommal.
Lábadozni sem rossz állapot, mert ilyenkor az ember megtanulja a betegségeket, az orvosok mániáit, s még tanácsokat is osztogathat. Hogy például ártalmas a cigaretta, ártalmas az ital, minden ártalmas ezen a világon, ami jó.
Ilyen tanácsokkal ma már semmire sem lehet menni. Írtam hát néhány verset, hogy a lábadozás unalmasságát valamivel elüssem. Nehéz megmondani, hogy verset írni jó-e, vagy nem jó. De annyi bizonyos, hogy egy új könyvet kezünkben forgatni jó.
Aki ezt az új könyvet kinyitja, ezt olvashatja: E könyv megjelenését a FERIFORMA blog kedvelőinek egy csoportja támogatta. Szerkesztette Bölöni Domokos, a borítót Elekes Károly készítette. Könyvterv és tördelés:Siklodi Zsolt, nyomda és kiadó:Silk Design Kft.Szováta. KorkéP könyvek.

Hogy vannak-e jó versek ebben a könyvben, azt mondja meg az olvasó.


5 megjegyzés:

Muzsi Attila írta...

Honnan lehetne megrendelni ezeket a könyveket?

Elekes Ferenc írta...

Nemsokára kitaláljuk azt is. És akkor szólok, hogy honnan lehet. Várj türelemmel.

Muzsi Attila írta...

Azt hittem, hogy a fiatalos, semmivel sem törődő, csak a tereken dobszóra szökdösés és hajnalig énekelések között elfelejtettél...

Elekes Ferenc írta...

Kérlek, küldd el nekem a címedet, hová küldjem a könyveket. Nem felejtettelek el. De látod, milyenek a mai fiatalok! Nem törődnek semmivel...



Matekovics János Zoltán írta...

Nekem is kellene...
Ha felkerülne a bookline.ro-ra a könyvtáramnak is felírnám rendelésre...